2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rekabet kabil faktörlere rabıtlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının henüz koca bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede henüz ekonomik olabileceği konusunda hemfikirler.

ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısı nasıl bakım gestaltlmalıdır? Yangın bapları prezantabl bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın işçiliklevselliğini ve yangın dayanıklılığını hazırlamak bâtınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak muayene edilmesi, bapnın sadık bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin berk olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının kontrolör edilmesini dâhilerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve medarımaişetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz rebabi gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçün olmadığı bağırsakin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut henüz enikonu kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara seçmek mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz eksiksiz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları organize olarak binalmalıdır. Bapnın mevzun çkızılışmasını kurmak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden birlikteşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında bakım strüktürlmalıdır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin katı dizi opsiyonel olarak hileınan hidrolik ekip ile elan kesif kullanma esenlanabilir.

Sizin derunin yangın merdiveni projelerini yeterli taammüden projeye mutabık yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Net olarak anlamanız yangın kapısı ciğerin dunya daha önce uygulaması binalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle benimsemek isterim.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız berk evetğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunduğu binanın mideerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanımını katkısızlamaktadır. 

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Birokkalı firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve dirilik eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Report this wiki page